Üzletünk január 14-én leltár miatt zárva tart.*/?>
Ha gondja van a rendelésnél, hívja a következõ számot: 06-1/382-04-46.
DARTS HUNGARY Kft. 1097 Budapest IX., Vágóhíd u. 30-32. Tel.: 382-04-46 e-mail: darts@darts.hu nyitvatartás: H-P 09.00-17.00
Winmau Blade 5 Dual Core / Rendelésre
20 900 Ft
Gyártó: Winmau

Átmenetileg nem elérhető!!!

A Blade 5 Dual Core képviseli a dart tábla technológia és az innováció csúcspontját. Az exkluzív kétmagos technológiával készült tábla külső felületét alacsonyabb nyomással, finoman préselték, így könnyebben, finomabban hatol be a nyíl a táblába, valamint kevésbé fordul elő kipattanó nyíl, magasabb pontszám mellett, míg a belső mag magasabb nyomású préselése növeli az ellenállást a külső felület alatt, és felveszi a felesleges kinetikus energiát a jobb tartósság érdekében.

Az egyenletes sűrűség a külső felületen és a jól látható játékfelület növeli a pontozási potenciált és tökéletesebb, tisztább rálátást biztosít. A Blade 5 a dart tábla technológiájának határait a Blade drótozás-rendszerével korlátozza és 9 mm² extra pontozási területet tesz lehetővé a dupla szektorokban és 6 mm² extra pontozási területet a tripla szektorokban, a drótozás által „elveszett” területet 14% -kal csökkentve, a magasabb pont elérés érdekében.

A dinamikus szektorhuzalok 20% -kal vékonyabbak, a radiális huzalok 10% -kal vékonyabbak a nagyobb pontozási potenciálért. A penge szöge 90 fokról 60-ra csökkent, és a dinamikus szektorhuzal végső szakítószilárdsága 20% -kal nőtt annak biztosítása érdekében, nehogy a nyílhegyek elcsússzanak a huzal mentén. A Blade 5 Dual Core Carbon-diffúziós technológiával, ultrakemény felületet, jobb teljesítményt és nagyobb tartósságot nyújt. A Blade 5 tábla hátsó részén található három úgynevezett rota-lock, amivel egyszerűen lehet a táblát elmozdulás-mentesen a falhoz rögzíteni, így stabilan és biztonságosan elforgatható.

Méretek:

Átmérő: 450mm

Vastagság: 38mm

Kapcsolódó termékek