Üzletünk január 14-én leltár miatt zárva tart.*/?>
Ha gondja van a rendelésnél, hívja a következõ számot: 06-1/382-04-46.
DARTS HUNGARY Kft. 1097 Budapest IX., Vágóhíd u. 30-32. Tel.: 382-04-46 e-mail: darts@darts.hu nyitvatartás: H-P 09.00-17.00
Dartautomat VDarts Mini Plus / Raktáron
742 950 Ft
Gyártó:

Ne hagyja, hogy a gép mérete becsapja! A VDarts Mini a költségek töredékével kínálja a kiváló minőségű dartgép maximális kényelmét. Hordozható és kényelmes mérete garantáltan biztosítja Önnek és vendégeinek a maximális darts élményt, miközben Ön élvezheti a kényelmet és a 100% -os profitot.

A VDarts Mini Plus érintőképernyője most nagyobb és jobb! Az érintőképernyős kijelzőt továbbfejlesztették, hogy megfeleljenek mind a vállalkozások, mind a játékosok igényeinek. Csatlakoztasson egy nagyobb monitort, akár LCD TV-t a legjobb játékélmény érdekében!

Akár amatőr, akár profi, a LED-es célpont segítségével élvezheti és gyorsan megtanulhatja, hogyan kell különféle dart játékokat játszani.

Minden játékkal elkápráztathatja közönségét ezekkel a LED-es lámpákkal, amikor az egész helységet megvilágítja!

Nincs többé számolgatás, hogy hány pont szükséges még a játék megnyeréséhez. Hagyja, hogy a LED-es célpontunk végig vezesse Önt.

A VDarts Mini Plus tartalmaz egy 14 hüvelykes HD érintőképernyős panelt, amellyel minden kezelőszervet elvégezhet, a lejátszandó játékok kiválasztásától a beállítások megváltoztatásáig.

A lézeres dobóvonal-technológia kiküszöböli a dart szőnyeg szükségességét. Állítható, így könnyedén és kényelmesen beállíthatja a dobóvonal távolságát, gond nélkül.

Az érme elfogadó konfigurálható bármilyen pénznemű érmék elfogadására. A játékosok használhatják a tagkártyákat, hogy nyilvántarthassák eredményeiket és rangsorukat, valamint kiválaszthassanak exkluzív háttérhatásokat a személyre szabottabb játék megjelenítéséhez.

Hozzáadtunk egy extra hangelnyelő párnaréteget, hogy a piac leghalkabb „lapja” legyen. A hangelnyelő hatás megegyezik azzal, amit a professzionális stúdiók használnak.

Gyártó: VDarts

Model: VDarts Mini Plus

Besorolás: Fali dart automata

Táp: DC 12V 70W (max 87W)

Méret: 7.4cm x 54.8cm x 99.5cm

Nettó súly: 20kg

 

Kapcsolódó termékek